quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Önkéntes Quad Azonoító Tábla

 

Üdvözöllek !
 
Több mint két éve, a rendszámozás reménytelenségében ( ami azóta is valós probléma! ) határoztuk el barátainkkal, hogy valamilyen módon elejét vesszük az egyre szaporodó, quad-ok kapcsán felmerülő negatív előítéleteknek.
 
Tény, hogy sok társunk használja törvénytelen, és etikátlan módon a járművét. Akinek kicsit is szívügye a quados túrázás, az szeretné ezt a hobbiját még sokáig, és lehetőleg zavartalanul űzni. Ehhez azonban együttes erővel kell fellépnünk.
 
Az önszabályozás legegyszerűbb módját választjuk: Önkéntes Azonosítóval látjuk el gépeinket, mellyel vállaljuk: olyan módon használjuk járműveinket, hogy az mindenkor azonosítható legyen, mintha rendszám lenne rajta. Ezzel is bizonyítva: a hazai quad társadalom megérett a rendszámozásra.
 
A tábla nem dizájn elem, nem kapsz jogokat vele, viszont kötelezettségeket vállalsz:
 
-          Nemzeti Parkban , kiemelten védett területen nem használod járművedet
-          Azon szabályokat, melyek a rendszámos járművekre (így a quadokra is) vonatkoznak, hiánytalanul betartod
-          A természetben járva, igyekszel abban a legkevesebb kárt tenni, feleslegesen nem pörgeted a kerekeket, nem használsz nyitott kipufogódobot, nem szennyezed a természetet, és nem szemetelsz.
-          Bármennyire is csábító egy szál virág, vagy egy apró állat : ne szakítsd ki környezetéből. Legyen nálad fényképező mindig, örökítsd meg ily módon a neked tetsző lényeket.
-          Ha a gyalogos túrázókkal találkozol, mozgásod, viselkedésed legyen előzékeny.
Úgy közelíts/haladj el mellettük, hogy legkevésbé zavard őket.
-          A kezedben lévő technika egy élmény forrása, de egyben hatalom is.
Használd felelősséggel, vigyázz magad és társaid testi épségére, használj mindig védőfelszerelést!
Ha teheted, vegyél részt motoroddal jótékony akciókban: egy szemétszedés, vagy télen az elakadt autók kimentésekor komoly segítség lehet a máskor szórakozásodat szolgáló jármű. Ezzel is elősegíted, hogy pozitív kép alakuljon ki Rólad, és ezzel együtt rólunk quadosokról ( És ha ilyenben veszel részt, lehetőleg dokumentáld, és juttasd is el hozzánk ! )
 
 
 
- Célunk, hogy kellő mennyiségű Önkéntes Azonosító viselésével érdemben tárgyalhassunk a későbbi, valós rendszámozás létrejöttéről.
- Továbbá, a kizárólag egyedi azonosítóval ellátott pályákat
( pl. kijelölt endurós túra-útvonalak ) mi is használhassuk a jövőben.
 
Gyere, csatlakozz Te is !
Bővebb informácio: www.quad.vilaga.hu azon belül is a forumban.

Rendelés: http://azonosito.quadinfo.hu/

 

önkéntes quad azonosító tábla

 

 

Elindult a quados társkereső rész is.

Lényege, hogy ha rendelkezel azonosítótáblával, és engedélyezed a telszámod  kiadását más táblával szintén rendelkező részére, akkor

innmár országszerte 230 quados  között kereshetsz partnert.

Mert ki tudja, lehet, hogy a szomszéd faluban is lenne akivel csapathatsz, csak nem tudsz róla.

Telefonszámok cseréje KIZÁRÓLAG Önkéntes Azonosító Táblával Rendelkezők részére.(részletek a fórumban.)

 

táblás quadosok országosan

 

A legfrissebb információk az új Haikyuu!! movie-ról itt olvasható! Anime Odyssey!    *****    Ha neked is bejött az F-Zero 99, de túl sok nehézséget okoz, itt olvashatsz néhány tippet és trükköt, hogy jobban menjen    *****    A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints    *****    A Super Mario Bros. Movie az idei év egyik legjövedelmezõbb animációja. De vajon annyira jó is? Olvass róla itt.    *****    A Gran Turismo azon filmadaptációk közé tartozik, amit érdemes megnézni. Olvass róla a Gaming Haven-en!    *****    A most õsszel érkezõ Yuzuki-san Chi no Yon Kyoudai. ígéretes animének tûnik. A négy testvérrõl bemutatót itt olvashatsz.    *****    RITA-ORA.NET / Megnyílt Magyarország egyetlen Rita Ora rajongói oldala! Látogass el hozzánk és olvasd el a friss híreket    *****    Ismerd meg a Bakuten!!-t, olvasd el az 1. rész részletes elemzését! Késõbb további elemzések várhatók. Anime Odyssey!    *****    Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Álom otthon.    *****    Mivel a Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru anime karakterei fiatal felnõttek, ezért a személyiségüket is mélyebben lehet elemezni.    *****    A Wave Race: Blue Storm egy nagyon jó nyári játék. És még több más játékról is olvashatsz: The Gaming Haven!    *****    Ha augusztus 19, akkor Haikyuu!!-nap! A közzétett bejelentésekrõl olvashatsz itt.    *****    Barbie(2023) - Barbie(2023) - Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023)    *****    A Wave Race 64 több mint 25 éve jelent meg, mégis jó minden nyáron játszani vele. Több más játékról is olvashatsz itt!    *****    Folyamatosan bõvülõ információk a Donkey Kong-tól a Super Mario Bros. Wonder-ig. Hungarian Super Mario Fan Club!    *****    Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023) - Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023)    *****    A Romeo no Aoi Sora egy csodálatos anime. Errõl és több más animérõl is olvashatsz. Anime Odyssey!    *****    Arikawa Hiro: A búcsúzó macska mellett több könyvrõl is olvashatsz recenziókat. Nézz szét a bõvülõ magánkönyvtáramban.