quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Önkéntes Quad Azonoító Tábla

 

Üdvözöllek !
 
Több mint két éve, a rendszámozás reménytelenségében ( ami azóta is valós probléma! ) határoztuk el barátainkkal, hogy valamilyen módon elejét vesszük az egyre szaporodó, quad-ok kapcsán felmerülő negatív előítéleteknek.
 
Tény, hogy sok társunk használja törvénytelen, és etikátlan módon a járművét. Akinek kicsit is szívügye a quados túrázás, az szeretné ezt a hobbiját még sokáig, és lehetőleg zavartalanul űzni. Ehhez azonban együttes erővel kell fellépnünk.
 
Az önszabályozás legegyszerűbb módját választjuk: Önkéntes Azonosítóval látjuk el gépeinket, mellyel vállaljuk: olyan módon használjuk járműveinket, hogy az mindenkor azonosítható legyen, mintha rendszám lenne rajta. Ezzel is bizonyítva: a hazai quad társadalom megérett a rendszámozásra.
 
A tábla nem dizájn elem, nem kapsz jogokat vele, viszont kötelezettségeket vállalsz:
 
-          Nemzeti Parkban , kiemelten védett területen nem használod járművedet
-          Azon szabályokat, melyek a rendszámos járművekre (így a quadokra is) vonatkoznak, hiánytalanul betartod
-          A természetben járva, igyekszel abban a legkevesebb kárt tenni, feleslegesen nem pörgeted a kerekeket, nem használsz nyitott kipufogódobot, nem szennyezed a természetet, és nem szemetelsz.
-          Bármennyire is csábító egy szál virág, vagy egy apró állat : ne szakítsd ki környezetéből. Legyen nálad fényképező mindig, örökítsd meg ily módon a neked tetsző lényeket.
-          Ha a gyalogos túrázókkal találkozol, mozgásod, viselkedésed legyen előzékeny.
Úgy közelíts/haladj el mellettük, hogy legkevésbé zavard őket.
-          A kezedben lévő technika egy élmény forrása, de egyben hatalom is.
Használd felelősséggel, vigyázz magad és társaid testi épségére, használj mindig védőfelszerelést!
Ha teheted, vegyél részt motoroddal jótékony akciókban: egy szemétszedés, vagy télen az elakadt autók kimentésekor komoly segítség lehet a máskor szórakozásodat szolgáló jármű. Ezzel is elősegíted, hogy pozitív kép alakuljon ki Rólad, és ezzel együtt rólunk quadosokról ( És ha ilyenben veszel részt, lehetőleg dokumentáld, és juttasd is el hozzánk ! )
 
 
 
- Célunk, hogy kellő mennyiségű Önkéntes Azonosító viselésével érdemben tárgyalhassunk a későbbi, valós rendszámozás létrejöttéről.
- Továbbá, a kizárólag egyedi azonosítóval ellátott pályákat
( pl. kijelölt endurós túra-útvonalak ) mi is használhassuk a jövőben.
 
Gyere, csatlakozz Te is !
Bővebb informácio: www.quad.vilaga.hu azon belül is a forumban.

Rendelés: http://azonosito.quadinfo.hu/

 

önkéntes quad azonosító tábla

 

 

Elindult a quados társkereső rész is.

Lényege, hogy ha rendelkezel azonosítótáblával, és engedélyezed a telszámod  kiadását más táblával szintén rendelkező részére, akkor

innmár országszerte 230 quados  között kereshetsz partnert.

Mert ki tudja, lehet, hogy a szomszéd faluban is lenne akivel csapathatsz, csak nem tudsz róla.

Telefonszámok cseréje KIZÁRÓLAG Önkéntes Azonosító Táblával Rendelkezők részére.(részletek a fórumban.)

 

táblás quadosok országosan

 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.