quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Önkéntes Quad Azonoító Tábla

 

Üdvözöllek !
 
Több mint két éve, a rendszámozás reménytelenségében ( ami azóta is valós probléma! ) határoztuk el barátainkkal, hogy valamilyen módon elejét vesszük az egyre szaporodó, quad-ok kapcsán felmerülő negatív előítéleteknek.
 
Tény, hogy sok társunk használja törvénytelen, és etikátlan módon a járművét. Akinek kicsit is szívügye a quados túrázás, az szeretné ezt a hobbiját még sokáig, és lehetőleg zavartalanul űzni. Ehhez azonban együttes erővel kell fellépnünk.
 
Az önszabályozás legegyszerűbb módját választjuk: Önkéntes Azonosítóval látjuk el gépeinket, mellyel vállaljuk: olyan módon használjuk járműveinket, hogy az mindenkor azonosítható legyen, mintha rendszám lenne rajta. Ezzel is bizonyítva: a hazai quad társadalom megérett a rendszámozásra.
 
A tábla nem dizájn elem, nem kapsz jogokat vele, viszont kötelezettségeket vállalsz:
 
-          Nemzeti Parkban , kiemelten védett területen nem használod járművedet
-          Azon szabályokat, melyek a rendszámos járművekre (így a quadokra is) vonatkoznak, hiánytalanul betartod
-          A természetben járva, igyekszel abban a legkevesebb kárt tenni, feleslegesen nem pörgeted a kerekeket, nem használsz nyitott kipufogódobot, nem szennyezed a természetet, és nem szemetelsz.
-          Bármennyire is csábító egy szál virág, vagy egy apró állat : ne szakítsd ki környezetéből. Legyen nálad fényképező mindig, örökítsd meg ily módon a neked tetsző lényeket.
-          Ha a gyalogos túrázókkal találkozol, mozgásod, viselkedésed legyen előzékeny.
Úgy közelíts/haladj el mellettük, hogy legkevésbé zavard őket.
-          A kezedben lévő technika egy élmény forrása, de egyben hatalom is.
Használd felelősséggel, vigyázz magad és társaid testi épségére, használj mindig védőfelszerelést!
Ha teheted, vegyél részt motoroddal jótékony akciókban: egy szemétszedés, vagy télen az elakadt autók kimentésekor komoly segítség lehet a máskor szórakozásodat szolgáló jármű. Ezzel is elősegíted, hogy pozitív kép alakuljon ki Rólad, és ezzel együtt rólunk quadosokról ( És ha ilyenben veszel részt, lehetőleg dokumentáld, és juttasd is el hozzánk ! )
 
 
 
- Célunk, hogy kellő mennyiségű Önkéntes Azonosító viselésével érdemben tárgyalhassunk a későbbi, valós rendszámozás létrejöttéről.
- Továbbá, a kizárólag egyedi azonosítóval ellátott pályákat
( pl. kijelölt endurós túra-útvonalak ) mi is használhassuk a jövőben.
 
Gyere, csatlakozz Te is !
Bővebb informácio: www.quad.vilaga.hu azon belül is a forumban.

Rendelés: http://azonosito.quadinfo.hu/

 

önkéntes quad azonosító tábla

 

 

Elindult a quados társkereső rész is.

Lényege, hogy ha rendelkezel azonosítótáblával, és engedélyezed a telszámod  kiadását más táblával szintén rendelkező részére, akkor

innmár országszerte 230 quados  között kereshetsz partnert.

Mert ki tudja, lehet, hogy a szomszéd faluban is lenne akivel csapathatsz, csak nem tudsz róla.

Telefonszámok cseréje KIZÁRÓLAG Önkéntes Azonosító Táblával Rendelkezők részére.(részletek a fórumban.)

 

táblás quadosok országosan

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.