quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Hol Quadozzunk?

Elég jó kérdés ez.

Természetesen rendszám nélkül sehol.

Azaz pontosítanék, rendszám nélkül kizárólag zárt pályán vagy magánterületen.

Ha már rendelkezel rendszámmal, akkor már jóval több lehetőséged van,  Használhatod a közutakat is, beleértve a nem szilárd burkolatú utakat is.

Természetesen a jelzett magánutakat, és az engedélyhez kötött utakat nem használhatod.

Pl: ha ilyet látsz, oda nem hajthatsz be.

fokozott term védelmi terület

Kerüld továbbá a természetvédelmi területeket és a nemzeti parkokat is.

Itt pedig a természetvédelmi terület és a nemzeti park határát jelzö táblát láthatod:

természetvédelmi területnemzeti park

 

És ha netán úgy adódna, hogy van rendszámod és nem vagy tiltott területen, de mégis elkezdenek kergetni, jobb ha megálsz és megbeszélitek a dolgot. Ha menekülsz akkor már eleve gyanus vagy. Erdész vagy vadász nem hivatalos személy, tehát nem intézkedhet. Ha mégis menekülsz előfordulhat, hogy balesetet szenvedsz, aztán lesheted hogy az aki kergetett mentőt hiv neked. Ezért jobb ha megálsz, és megbeszélitek a dolgot. Ne feledd a rendszámát te is felírhatod és te is élhetsz jogi lépésekkel.

És ha már itt tartunk, hivatalos személyek akiknek köteles vagy megállni:

1: Rendőrség. (ezt nem kell magyarázni)

2: Természetvédelmi őrszolgálat. (fegyverrel és jogokkal rendelkezik, szóval igazoltathat)

 

A legfrissebb információk az új Haikyuu!! movie-ról itt olvasható! Anime Odyssey!    *****    Ha neked is bejött az F-Zero 99, de túl sok nehézséget okoz, itt olvashatsz néhány tippet és trükköt, hogy jobban menjen    *****    A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints    *****    A Super Mario Bros. Movie az idei év egyik legjövedelmezõbb animációja. De vajon annyira jó is? Olvass róla itt.    *****    A Gran Turismo azon filmadaptációk közé tartozik, amit érdemes megnézni. Olvass róla a Gaming Haven-en!    *****    A most õsszel érkezõ Yuzuki-san Chi no Yon Kyoudai. ígéretes animének tûnik. A négy testvérrõl bemutatót itt olvashatsz.    *****    RITA-ORA.NET / Megnyílt Magyarország egyetlen Rita Ora rajongói oldala! Látogass el hozzánk és olvasd el a friss híreket    *****    Ismerd meg a Bakuten!!-t, olvasd el az 1. rész részletes elemzését! Késõbb további elemzések várhatók. Anime Odyssey!    *****    Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Álom otthon.    *****    Mivel a Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru anime karakterei fiatal felnõttek, ezért a személyiségüket is mélyebben lehet elemezni.    *****    A Wave Race: Blue Storm egy nagyon jó nyári játék. És még több más játékról is olvashatsz: The Gaming Haven!    *****    Ha augusztus 19, akkor Haikyuu!!-nap! A közzétett bejelentésekrõl olvashatsz itt.    *****    Barbie(2023) - Barbie(2023) - Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023)    *****    A Wave Race 64 több mint 25 éve jelent meg, mégis jó minden nyáron játszani vele. Több más játékról is olvashatsz itt!    *****    Folyamatosan bõvülõ információk a Donkey Kong-tól a Super Mario Bros. Wonder-ig. Hungarian Super Mario Fan Club!    *****    Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023) - Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023)    *****    A Romeo no Aoi Sora egy csodálatos anime. Errõl és több más animérõl is olvashatsz. Anime Odyssey!    *****    Arikawa Hiro: A búcsúzó macska mellett több könyvrõl is olvashatsz recenziókat. Nézz szét a bõvülõ magánkönyvtáramban.