quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Hol Quadozzunk?

Elég jó kérdés ez.

Természetesen rendszám nélkül sehol.

Azaz pontosítanék, rendszám nélkül kizárólag zárt pályán vagy magánterületen.

Ha már rendelkezel rendszámmal, akkor már jóval több lehetőséged van,  Használhatod a közutakat is, beleértve a nem szilárd burkolatú utakat is.

Természetesen a jelzett magánutakat, és az engedélyhez kötött utakat nem használhatod.

Pl: ha ilyet látsz, oda nem hajthatsz be.

fokozott term védelmi terület

Kerüld továbbá a természetvédelmi területeket és a nemzeti parkokat is.

Itt pedig a természetvédelmi terület és a nemzeti park határát jelzö táblát láthatod:

természetvédelmi területnemzeti park

 

És ha netán úgy adódna, hogy van rendszámod és nem vagy tiltott területen, de mégis elkezdenek kergetni, jobb ha megálsz és megbeszélitek a dolgot. Ha menekülsz akkor már eleve gyanus vagy. Erdész vagy vadász nem hivatalos személy, tehát nem intézkedhet. Ha mégis menekülsz előfordulhat, hogy balesetet szenvedsz, aztán lesheted hogy az aki kergetett mentőt hiv neked. Ezért jobb ha megálsz, és megbeszélitek a dolgot. Ne feledd a rendszámát te is felírhatod és te is élhetsz jogi lépésekkel.

És ha már itt tartunk, hivatalos személyek akiknek köteles vagy megállni:

1: Rendőrség. (ezt nem kell magyarázni)

2: Természetvédelmi őrszolgálat. (fegyverrel és jogokkal rendelkezik, szóval igazoltathat)

 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.