quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Hol Quadozzunk?

Elég jó kérdés ez.

Természetesen rendszám nélkül sehol.

Azaz pontosítanék, rendszám nélkül kizárólag zárt pályán vagy magánterületen.

Ha már rendelkezel rendszámmal, akkor már jóval több lehetőséged van,  Használhatod a közutakat is, beleértve a nem szilárd burkolatú utakat is.

Természetesen a jelzett magánutakat, és az engedélyhez kötött utakat nem használhatod.

Pl: ha ilyet látsz, oda nem hajthatsz be.

fokozott term védelmi terület

Kerüld továbbá a természetvédelmi területeket és a nemzeti parkokat is.

Itt pedig a természetvédelmi terület és a nemzeti park határát jelzö táblát láthatod:

természetvédelmi területnemzeti park

 

És ha netán úgy adódna, hogy van rendszámod és nem vagy tiltott területen, de mégis elkezdenek kergetni, jobb ha megálsz és megbeszélitek a dolgot. Ha menekülsz akkor már eleve gyanus vagy. Erdész vagy vadász nem hivatalos személy, tehát nem intézkedhet. Ha mégis menekülsz előfordulhat, hogy balesetet szenvedsz, aztán lesheted hogy az aki kergetett mentőt hiv neked. Ezért jobb ha megálsz, és megbeszélitek a dolgot. Ne feledd a rendszámát te is felírhatod és te is élhetsz jogi lépésekkel.

És ha már itt tartunk, hivatalos személyek akiknek köteles vagy megállni:

1: Rendőrség. (ezt nem kell magyarázni)

2: Természetvédelmi őrszolgálat. (fegyverrel és jogokkal rendelkezik, szóval igazoltathat)

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.