quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Mire figyeljünk Quad vásárlásakor?

Fontos dolog!

Ha quadozni szeretnénk és nem szerelni ,akkor lehetőleg ne a nagyáruházakban vegyük meg a gépet,már csak azért sem mert ne a multikat támogassuk, ill.ha nem tudunk több pénzt ráfordítani nézzük meg az alkatrész ellátását is, és a forgalmazó megbízhatósága is fontos,ill.évek múlva is meg tudjuk találni!

Olcsó pénz, gyenge mínőségű quad,amit ha szeretünk szerelgetni azért tudunk használni, de jusson eszünkbe amikor gond van vele mennyiért is vettük!

Ha megbízható forgalmazótól vesszük akinek megfelelő alkatrész háttere is van,és korrekt a garanciával kapcsolatban is, akkor simán tudunk használni Kínai gépet is.(Agroquad)

Hiába van garanciánk a gépre ha nem tudjuk elérni a forgalmazót(nagyáruházakban vásároltaknál pl.) vagy ha nincs megoldva az alkatrészellátás.

Vannak viszont Kinai gépek amik már komoly technikát tartalmaznak ,és a minőségük is jó,ráadásul két személyesek,ezek nagyon alkalmasak túrázásra és eléggé megbízhatóak és áruk is nagyon jó(Lexxon,CFMoto)

De aki tényleg komolyan és több évig szeretne quaddal járkálni,annak érdemes márkás gépet venni.Az uj áruk eléggé húzós ami a forint baromi jó értéke miatt is van,de ezért több évre viszonylag gondtalan quadtulajdonosok lehetünk.Persze azért mint mindenhol itt is lehet kirívó egyedi eset,és itt még fontosabb az importőr hozzáállása,mert komoly pénz ugorhat ki a zsebünkből!

Sok márkát forgalmaznak hazánkban talán mindet,van több viszonteladó is ezek közöl mindenképpen ki szeretném emelni a Polaris Pest ténykedését, mert mindenkinek annyit kéne megtenni a vevőkért, mint amit Szenderák Attila eddig tett!

Lehet kapni uj gépeket jóval olcsóbban mint az importőröknél,ezeket szürkeimportosoknak nevezzük,de azt is tudni illik róluk,hogy a garanciát ebben az esetben maga a forgalmazó adja,nem a gyár,és lehetnek a forgalombahelyezéssel is problémáink egy ilyen gép vásárlása után.Meg kell tehát gondolni mert nem biztos,hogy tényleg az olcsóbb kerül a végén kevesebbe!

És vannak a használt gépek.Ezek lehetnek már itthon vett és végig szervizelt gépek,ill.kintről eladásra hozott járgányok.

Mindig próbáljuk megtudni honnan van a gép,mert nincs nyilvántartás sajnos így a lopott gépeket is simán árulhatják és gondunk lehet belőle!

Magánál a vásárláskor ha nem értünk hozzá vigyünk magankal valakit aki már látott quadot,és tud nekünk segíteni.Nem jellemző,hogy egy quaddal nem mentek terepen,ezt ritkán kell elhinni de előfordulhat,de ez főleg az uj tulajoknál szokott lenni,akik rájöttek a quadulás nem nekik való.A többi esetben mindig látható a gépen a használtság,meg kell rángatni,ésnem kell megijedni némi lógástól kotyogástól,de ezt az árnak is kell tükröznie.

Ja és persze azt se mindegy eldönteni milyen gépet vegyünk.Sok teszt lehetőség szokott lenni,és érdemes több ismerőst megkérdezni és megkérni had próbáljuk ki a gépét.Több márka több tipusát is nézzük meg ne legyünk szégyenlősek mert jobb mindent megtudni a gépről!

Röviden ennyi

Nagyfefa

 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.