quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Mire figyeljünk Quad vásárlásakor?

Fontos dolog!

Ha quadozni szeretnénk és nem szerelni ,akkor lehetőleg ne a nagyáruházakban vegyük meg a gépet,már csak azért sem mert ne a multikat támogassuk, ill.ha nem tudunk több pénzt ráfordítani nézzük meg az alkatrész ellátását is, és a forgalmazó megbízhatósága is fontos,ill.évek múlva is meg tudjuk találni!

Olcsó pénz, gyenge mínőségű quad,amit ha szeretünk szerelgetni azért tudunk használni, de jusson eszünkbe amikor gond van vele mennyiért is vettük!

Ha megbízható forgalmazótól vesszük akinek megfelelő alkatrész háttere is van,és korrekt a garanciával kapcsolatban is, akkor simán tudunk használni Kínai gépet is.(Agroquad)

Hiába van garanciánk a gépre ha nem tudjuk elérni a forgalmazót(nagyáruházakban vásároltaknál pl.) vagy ha nincs megoldva az alkatrészellátás.

Vannak viszont Kinai gépek amik már komoly technikát tartalmaznak ,és a minőségük is jó,ráadásul két személyesek,ezek nagyon alkalmasak túrázásra és eléggé megbízhatóak és áruk is nagyon jó(Lexxon,CFMoto)

De aki tényleg komolyan és több évig szeretne quaddal járkálni,annak érdemes márkás gépet venni.Az uj áruk eléggé húzós ami a forint baromi jó értéke miatt is van,de ezért több évre viszonylag gondtalan quadtulajdonosok lehetünk.Persze azért mint mindenhol itt is lehet kirívó egyedi eset,és itt még fontosabb az importőr hozzáállása,mert komoly pénz ugorhat ki a zsebünkből!

Sok márkát forgalmaznak hazánkban talán mindet,van több viszonteladó is ezek közöl mindenképpen ki szeretném emelni a Polaris Pest ténykedését, mert mindenkinek annyit kéne megtenni a vevőkért, mint amit Szenderák Attila eddig tett!

Lehet kapni uj gépeket jóval olcsóbban mint az importőröknél,ezeket szürkeimportosoknak nevezzük,de azt is tudni illik róluk,hogy a garanciát ebben az esetben maga a forgalmazó adja,nem a gyár,és lehetnek a forgalombahelyezéssel is problémáink egy ilyen gép vásárlása után.Meg kell tehát gondolni mert nem biztos,hogy tényleg az olcsóbb kerül a végén kevesebbe!

És vannak a használt gépek.Ezek lehetnek már itthon vett és végig szervizelt gépek,ill.kintről eladásra hozott járgányok.

Mindig próbáljuk megtudni honnan van a gép,mert nincs nyilvántartás sajnos így a lopott gépeket is simán árulhatják és gondunk lehet belőle!

Magánál a vásárláskor ha nem értünk hozzá vigyünk magankal valakit aki már látott quadot,és tud nekünk segíteni.Nem jellemző,hogy egy quaddal nem mentek terepen,ezt ritkán kell elhinni de előfordulhat,de ez főleg az uj tulajoknál szokott lenni,akik rájöttek a quadulás nem nekik való.A többi esetben mindig látható a gépen a használtság,meg kell rángatni,ésnem kell megijedni némi lógástól kotyogástól,de ezt az árnak is kell tükröznie.

Ja és persze azt se mindegy eldönteni milyen gépet vegyünk.Sok teszt lehetőség szokott lenni,és érdemes több ismerőst megkérdezni és megkérni had próbáljuk ki a gépét.Több márka több tipusát is nézzük meg ne legyünk szégyenlősek mert jobb mindent megtudni a gépről!

Röviden ennyi

Nagyfefa

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.