quadulj meg
Mi is a quad?
 
Menü
 
APRÓHIRDETÉSEK.
 
Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórum
 
Társoldalaink.
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2008-11-27
 
Mire figyeljünk Quad vásárlásakor?

Fontos dolog!

Ha quadozni szeretnénk és nem szerelni ,akkor lehetőleg ne a nagyáruházakban vegyük meg a gépet,már csak azért sem mert ne a multikat támogassuk, ill.ha nem tudunk több pénzt ráfordítani nézzük meg az alkatrész ellátását is, és a forgalmazó megbízhatósága is fontos,ill.évek múlva is meg tudjuk találni!

Olcsó pénz, gyenge mínőségű quad,amit ha szeretünk szerelgetni azért tudunk használni, de jusson eszünkbe amikor gond van vele mennyiért is vettük!

Ha megbízható forgalmazótól vesszük akinek megfelelő alkatrész háttere is van,és korrekt a garanciával kapcsolatban is, akkor simán tudunk használni Kínai gépet is.(Agroquad)

Hiába van garanciánk a gépre ha nem tudjuk elérni a forgalmazót(nagyáruházakban vásároltaknál pl.) vagy ha nincs megoldva az alkatrészellátás.

Vannak viszont Kinai gépek amik már komoly technikát tartalmaznak ,és a minőségük is jó,ráadásul két személyesek,ezek nagyon alkalmasak túrázásra és eléggé megbízhatóak és áruk is nagyon jó(Lexxon,CFMoto)

De aki tényleg komolyan és több évig szeretne quaddal járkálni,annak érdemes márkás gépet venni.Az uj áruk eléggé húzós ami a forint baromi jó értéke miatt is van,de ezért több évre viszonylag gondtalan quadtulajdonosok lehetünk.Persze azért mint mindenhol itt is lehet kirívó egyedi eset,és itt még fontosabb az importőr hozzáállása,mert komoly pénz ugorhat ki a zsebünkből!

Sok márkát forgalmaznak hazánkban talán mindet,van több viszonteladó is ezek közöl mindenképpen ki szeretném emelni a Polaris Pest ténykedését, mert mindenkinek annyit kéne megtenni a vevőkért, mint amit Szenderák Attila eddig tett!

Lehet kapni uj gépeket jóval olcsóbban mint az importőröknél,ezeket szürkeimportosoknak nevezzük,de azt is tudni illik róluk,hogy a garanciát ebben az esetben maga a forgalmazó adja,nem a gyár,és lehetnek a forgalombahelyezéssel is problémáink egy ilyen gép vásárlása után.Meg kell tehát gondolni mert nem biztos,hogy tényleg az olcsóbb kerül a végén kevesebbe!

És vannak a használt gépek.Ezek lehetnek már itthon vett és végig szervizelt gépek,ill.kintről eladásra hozott járgányok.

Mindig próbáljuk megtudni honnan van a gép,mert nincs nyilvántartás sajnos így a lopott gépeket is simán árulhatják és gondunk lehet belőle!

Magánál a vásárláskor ha nem értünk hozzá vigyünk magankal valakit aki már látott quadot,és tud nekünk segíteni.Nem jellemző,hogy egy quaddal nem mentek terepen,ezt ritkán kell elhinni de előfordulhat,de ez főleg az uj tulajoknál szokott lenni,akik rájöttek a quadulás nem nekik való.A többi esetben mindig látható a gépen a használtság,meg kell rángatni,ésnem kell megijedni némi lógástól kotyogástól,de ezt az árnak is kell tükröznie.

Ja és persze azt se mindegy eldönteni milyen gépet vegyünk.Sok teszt lehetőség szokott lenni,és érdemes több ismerőst megkérdezni és megkérni had próbáljuk ki a gépét.Több márka több tipusát is nézzük meg ne legyünk szégyenlősek mert jobb mindent megtudni a gépről!

Röviden ennyi

Nagyfefa

 

A legfrissebb információk az új Haikyuu!! movie-ról itt olvasható! Anime Odyssey!    *****    Ha neked is bejött az F-Zero 99, de túl sok nehézséget okoz, itt olvashatsz néhány tippet és trükköt, hogy jobban menjen    *****    A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints    *****    A Super Mario Bros. Movie az idei év egyik legjövedelmezõbb animációja. De vajon annyira jó is? Olvass róla itt.    *****    A Gran Turismo azon filmadaptációk közé tartozik, amit érdemes megnézni. Olvass róla a Gaming Haven-en!    *****    A most õsszel érkezõ Yuzuki-san Chi no Yon Kyoudai. ígéretes animének tûnik. A négy testvérrõl bemutatót itt olvashatsz.    *****    RITA-ORA.NET / Megnyílt Magyarország egyetlen Rita Ora rajongói oldala! Látogass el hozzánk és olvasd el a friss híreket    *****    Ismerd meg a Bakuten!!-t, olvasd el az 1. rész részletes elemzését! Késõbb további elemzések várhatók. Anime Odyssey!    *****    Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Álom otthon.    *****    Mivel a Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru anime karakterei fiatal felnõttek, ezért a személyiségüket is mélyebben lehet elemezni.    *****    A Wave Race: Blue Storm egy nagyon jó nyári játék. És még több más játékról is olvashatsz: The Gaming Haven!    *****    Ha augusztus 19, akkor Haikyuu!!-nap! A közzétett bejelentésekrõl olvashatsz itt.    *****    Barbie(2023) - Barbie(2023) - Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023)    *****    A Wave Race 64 több mint 25 éve jelent meg, mégis jó minden nyáron játszani vele. Több más játékról is olvashatsz itt!    *****    Folyamatosan bõvülõ információk a Donkey Kong-tól a Super Mario Bros. Wonder-ig. Hungarian Super Mario Fan Club!    *****    Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023) - Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023)    *****    A Romeo no Aoi Sora egy csodálatos anime. Errõl és több más animérõl is olvashatsz. Anime Odyssey!    *****    Arikawa Hiro: A búcsúzó macska mellett több könyvrõl is olvashatsz recenziókat. Nézz szét a bõvülõ magánkönyvtáramban.